₪ Galerie produse Hörmann - made in Germany

Un nume, o promisiune

În spiritul fondatorului său, marca Hörmann reprezintă astăzi promisiunea unei calităţi superioare.

Având peste 50 de ani de experienţă în construcţia de uşi şi vânzând până la ora actuală peste 13 milioane de uşi de garaj, această întreprindere familială a devenit lider de piaţă şi nr. 1 în Europa.

Modernizarea mult aşteptată!

Multe clădiri vă atrag prin şarmul timpurilor de altă dată. Uşile moderne de garaj vă atrag prin comfort, siguranţă şi aspect atrăgător. La un moment dat este nevoie de o modernizare a uşii de garaj.

În acest scop partenerul dumneavoastră cel mai de nădejde vă oferă dimensiuni standard la preţuri accesibile, special în vederea modernizării.

Convingator

Nici o uşă de garaj nu vă va oferi o gamă atât de bogată de tipuri de uşi cum o face striul M. Având linii clare, acest model se potriveşte în general la stilurile arhitectonice moderne.

În culori şi suprafeţe la alegere, subliniaţi în mod eficient aspectul general al casei dumneavoastră.

₪ Avantajele usilor Hörmann₪ Modele

Diversitatea modelelor de usi distribuite de Tehnique Mega Montage (in principal de la furnizorul Hörmann) este foarte mare si din pacate nu pot fi prezentate pe acest site.

Cel mai bine ar fi sa consultati aria de download (putin mai jos) care contine diferite tipuri de documente de prezentare si montaj, facand alegerea dumneavoastra mult mai usoara.

Dorim sa precizam ca aceste documente sunt actualizate saptamanal.

₪ Download documente