₪ Calitatea trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc!

Firma Tehnique Mega Montage este o firma cu experienta care pune in principal accent pe inalta calitate a produselor si serviciilor oferite.

S-a specializat de-a lungul anilor in domeniul consultantei, vanzarii, montajului si al mentenantei.

Paleta sa de produse cuprinde porti de garaj, porti industriale, rampe de egalizare, sisteme de actionare a portilor, sisteme telecomandate de actionare, usi pentru case de locuit, porti de curte si lista ar putea continua.

Din punct de vedere al distributiei, principalul brand promovat de Tehnique Mega Montage este Hörmann, dar pentru service si mentenanta firma acopera o gama foarte larga de producatori: Novoferm, Condoor, Tehnoisofire, Ninz, etc.

Pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati in materie de functionare si siguranta, efectuam periodic cursuri de specializare si participam la evenimente de profil.

La montaj se vor respecta

₪ Montaj

Exista mai multi pasi care trebuie urmati in asigurarea unui montaj corect: efectuarea planului de montare, livrarea, montajul propriu-zis al usii, montajul sistemului de actionare, punerea in functie si completarea unui protocol de montaj. Firma asigura montarea urmatoarelor tipuri de usi si sisteme respectand toate procedurile si conditiile recomandate de producator.

Usi de garaj
Sisteme de actionare
Usi de intrare in locuinte
Usi industriale
Tehnica de incarcare
Usi


₪ Service, verificare si mentenanta

In conformitate cu normele EN 13241 si EN 12635 specifice portilor industriale, cele cu solicitare mare trebuie verificate cel putin o data la 3 luni. Personalul calificat al firmei Tehnique Mega Montage asigura:₪ Piese de schimb

Se intampla de multe ori ca in timpul actiunii de service sa se constate ca anumite subansamble sunt deteriorate si este nevoie de piese de schimb. Datorita stransei legaturi pe care Tehnique Mega Montage o are cu furnizorii sai, aceasta nu mai constituie o problema. Oricum, multe piese de schimb exista intotdeauna pe stoc:

₪ Portofoliu clienti cu contracte de service