Compania

2010

Compania a fost înființată în anul 2010, oferind produse și servicii de înalta calitate: uşi industriale, uşi de garaj, uşi antifoc, sisteme de acționare și tehnică de încărcare. 

Obiectul de activitate al Tehnique Mega Montage îl reprezintă comercializarea, montajul și service-ul produselor Ditec, Assa Abloy, Ninz, Mercor, Novoferm, Efaflex, Krispol, Hörmann etc.

Compania oferă servicii de montaj specializat pentru ușile de garaj, ușile de intrare în locuințe, ușile industriale, pentru sistemele de acționare și tehnica de încărcare, dar și service, verificare și mentenanță.

about-1

Despre noi

Compania a luat naştere în anul 2010, iar experiența dobândită de-a lungul timpului și profesionalismul de care a dat dovadă au contribuit la continua dezvoltare a acesteia.

about-2

Misiune

Suntem alături de fiecare client în parte cu o gamă largă de produse de înaltă calitate, care pot satisface toate nevoile. Firma cu experiență care pune în principal accent pe înalta calitate a produselor și serviciilor oferite.

about-3

Strategie

Investiţii majore în echipamentele de lucru, de la autoturisme, la scule profesionale, schele, echipamente de protecţie, scări şi altele.

about-4

Echipa

Personal specializat ce asigura consultanța tehnică de specialitate, montajul și mentenanța produselor comercializate.

calitate-icon

Calitate

Pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati in materie de functionare si siguranta, efectuam periodic cursuri de specializare si participam la evenimente de profil.

about-6

Suport

Cu o experiență de peste 20 ani, te asigurăm că vei beneficia întotdeauna de cea mai bună consultanță și orientare către produsele de care ai nevoie.

Profesionalism, promptitudine și flexibilitate

Servicii de calitate datorită experienței în instalări și service de peste 20 de ani. Căutăm cele mai potrivite soluții astfel încât clienții noștri  fie complet satisfăcuți de experiență cu noi.

0 +
Clienți
0 +
Proiecte realizate
0 +
Ore lucrate

Calitatea trebuie să fie întotdeauna pe primul loc!