TEHNIQUE MEGA MONTAGE SRL
CUI: 27219674
J35/1184/2010

Str. BORSA 18 Ap:2 CAMERA 1 Mosnita Veche, Jud Timis

Email: contact@megamontage.ro

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul megamontage.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare:

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea TEHNIQUE MEGA MONTAGE SRL si a furnizorilor sai. Toate imaginile prezentate in site sunt realizate de TEHNIQUE MEGA MONTAGE SRL si prezinta lucrari realizate de aceasta. Orice tentativa de a copia, de a modifica sau sterge continutul site-ului fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Confidentialitate

TEHNIQUE MEGA MONTAGE SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Puteti vizita pagina magazinul nostru virtual fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. megamontage.ro si TEHNIQUE MEGA MONTAGE SRL se angajazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. megamontage.ro si TEHNIQUE MEGA MONTAGE SRL nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul elenacondac.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a megamontage.ro

Declinarea responsabilitatii

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Compania megamontage.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (Clienti) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe langa Tribunalul Timisoara.

Echipa megamontage.ro